Hirdetés

A Netflixnek és Jamie Foxxnak hála Cameron Diaz ismét színészkedni fog

|

Seth Gordon akció-vígjátékában láthatjuk viszont a 2018-ban visszavonult színésznőt.

Hirdetés

A színészkedés még mindig olyan műfaj, hogy hiába jelentik be egyesek a visszavonulásukat, egy jó ajánlat esetén igazából bármikor visszatérhetnek a filmvászonra - vagy akár a színpadra. Cameron Diaz például 2018-ban jelentette be, hogy felhagy a színészi pályával, ám négy évvel később már arról írhatunk, hogy mégis visszatér.

Hirdetés

Előbb Jamie Foxx osztotta meg a Twitterén a nagy hírt, majd Diaz az Instagramon erősítette meg, hogy ismét filmben fog szerepelni. A színésznő kitért arra, hogy csakis Foxx tudta volna rábírni a visszatérésre, a csábítás pedig sikeres volt, hiszen az így kétértelművé váló Back in Action (Újra akcióban szabadfordításban) című filmben fognak újra együtt szerepelni. Foxx és Diaz korábban a 2014-es Annie-ben, illetve az 1999-es Minden héten háborúban is együtt dolgoztak.

A Förtelmes főnököket jegyző Seth Gordon lesz a rendezője az akció vígjátéknak, mely a direktor személye, no meg a színészpáros miatt máris ígéretesen indul, és remélhetőleg megtöri azt a színvonaltalan trendet, ami mostanában a Netflix saját filmjeit jellemzi. A szkriptet Gordon, illetve a Rossz szomszédság forgatókönyvírója, Brendan O'Brien írta, a forgatás pedig még idén kezdetét veheti.

Ti örültök, hogy Cameron Diaz visszatér színészkedni?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.