Hirdetés

A Netflixre készül animációs sorozat a Robbanó cicák kártyajátékból

|

A Netflix kétfajta módon is feldolgozná a 2015-ben megjelent, hatalmas népszerűségnek örvendő Robbanó cicákat.

Hirdetés

Amikor Elan Lee és Shane Small belevágtak a Robbanó cicák Kickstarter-kampányába, a legmerészebb álmukban sem merték volna remélni, hogy a tízezer dolláros végcélra hajtó projekt 8,782,571 zöldhasút hoz majd. A garantált kiesést jelentő lapok elkerülésére vagy azok speciális kártyákkal való kijátszására építő mű hamar már-már hisztérikus fogadtatásra lelt. Nem csoda hát, hogy a terjeszkedni kívánó Netflix lecsapott rá.

Hirdetés

A cég két fő csapásirányt határozott meg. Egyrészt a játékkiadói vonulatot erősítendő, még májusban piacra fognak dobni mobilokon egy exkluzív tartalommal felturbózott, digitális változatot, ami nem lesz kompatibilis az iOS-en, Androidon és Nintendo Switch-en elérhető verziókkal.

Emellett egy 2023-ra várható animációs sorozat munkálatait is megkezdték. Ebben a Sátán és az Úr egyszerű macsekok testében kénytelenek a Földön boldogulni. A showrunneri feladatokat Shane Kosakowskira (Muppet Show, Gázos páros, Archer) és Matthew Inmanre (A kis kedvencek titkos élete 2) osztották, míg vezető producereknek Mike Judge-t (Szilícium-völgy, Beavis és Butt-Head), Greg Daniels-t (The Office,, Upload), Dustin Davis-t és az eredeti alkotókat tették meg.

A karakterek hangjait pedig mások mellett Tom Ellis (Lucifer), Abraham Lim (The Boys, Clickbait) és Lucy Liu (Kill Bill, Charlie angyalai) fogják kölcsönözni. Az érintettek értelemszerűen igen lelkesek - kérdés, hogy a közönség mit fog szólni a végeredményhez.

Adtok majd egy esélyt a Robbanó cicák sorozatnak?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.