Hirdetés

A néző dönthet Robin életéről és haláláról ebben az interaktív Batman-rövidfilmben

|

Ha valaki szeretné páratlan módon átélni a Batman: Halál a családban című történetet.

Hirdetés

Talán többen is hallottatok már róla, hogy az 1988-as Batman: Halál a családban című történet során a kiadó telefonos szavazást tartott az akkoriban nem túl sikeres Jason Todd, vagyis a második Robin sorsáról. A szavazást mindössze 72 voks döntötte el arra billentve a mérleget, hogy életét veszti a fiatal szárnysegéd, és ez a végkifejlet természetesen hosszútávú hatással volt a sorozat azt követő részeire. Vagy mondhatnánk úgy is, a többi már történelem.

Hirdetés

Erre az eseményre utalhat vissza a Warner Bros. Home Entertainment következő animációs alkotása DC Showcase - Batman: Death in the Family címmel, ami egyébként rövidfilm lesz több válaszható cselekményszállal, vagyis a nézőknek a történet olyan kulcsmozzanatait lesz lehetősége más irányba terelni, mint például a már említett Jason Todd halálát. Az előzetes tanulsága szerint, amennyiben a Csodafiú életben marad, akkor sem áll vissza minden vissza a rendes kerékvágásba, a karakter ugyanis bérgyilkosnak áll Red Robinként.

Az animáció további különlegessége, hogy a 2010-es Batman: Under the Hood egész estés rajzfilm előzménye lesz, méghozzá ugyanazokkal az eredeti szinkronhangokkal, így többek között Bruce Greenwood és John DiMaggio visszatérnek Batman és Joker szerepeiben, Vincent Martella pedig ismét Jason Toddként lesz hallható. A rövidfilm idén ősszel debütál az Egyesült Államokban BD-n és digitális formátumban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.