Hirdetés

A Nincs idő meghalni lesz a leghosszabb James Bond film

|

A majd háromórás játékidejével messze lekörözi a franchise korábbi fejezeteinek hosszát.

Hirdetés

Óvatosan kortyolgassuk a literes üdítőnket, amikor az ősz folyamán beülünk a 25. James Bond filmre a mozikba, a Nincs idő meghalnira. Hivatalossá vált ugyanis a soron következő rész játékideje, ami egész pontosan 163 perces lesz, azaz két óra 43 perces, amivel a franchise történetének leghosszabb filmje lesz. A korábbi csúcstartó pont az eggyel korábbi Bond-kaland, a Spectre - A Fantom visszatér volt 148 perccel, tehát pont negyedórával kell tovább bent csücsülni a moziteremben, mint 2015-ben, úgyhogy érdemes előre megtervezni a mosdószünetes stratégiánkat.

Hirdetés

A Nincs idő meghalni hosszú huzavona után idén szeptember végén fog debütálni az Egyesült Királyság vetítőtermeiben, majd egy héttel később az Egyesült Államokban. A rendezői teendőket ezúttal Cary Fukunaga vállalta el, míg Daniel Craig utolsó alkalommal fog James Bond bőrébe bújni.

Craig mellett feltűnik még Lashana Lynch, aki az aktuális 007-es ügynök szerepét vállalta el, Rami Malek, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Ana de Armas, Rory Kinnear, valamint David Dencik.

Ezzel szemben a Venom 2: Vérontó viszont a jelentések szerint csak 90 perces játékidővel bír, szóval érdekes megfigyelni a kontrasztot, még ha más műfaj is a kettő.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.