Hirdetés

A Ninja Turtles is új bemutató időpontot kapott

|

Jelentések szerint a Paramount nem csak a Herkules filmnek ad új bemutató időpontot, hanem a Tini Nindzsa Teknősök rebootjának is.

Hirdetés

Az eredeti dátum 2014. május 6-a lett volna, de ezt eltolták egy hónappal, úgyhogy június 6-án láthatjuk őket a nagyképernyőn. A film valós szereplők és a motion capture keveréke lesz. A forgatókönyvet André Nemec és Josh Appelbaum (Alias, Mission: Impossible - Fantom protokoll) írta, a rendezést Jonathan Liebesman (A titánok haragja, A Föld inváziója - Csata: Los Angeles) vállalta, a producer Michael "Bumm Bumm" Bay lesz, Megan Foxot pedig April ONeil-nek pletykálják. Bay és Fox útjai már a Transformers franchise alatt elválltak, a későbbiek folyamán pedig Fox egyenesen lenácizta a rendezőt, aminek az lett a következménye, hogy kerülték egymást. Talán sikerült kibékülniük? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.