Hirdetés

A nyomorultak - Cosette plakátja

|

A király beszéde című remek rendezője, Tom Hooper újabb nagy fába vágta fejszéjét, hiszen feldolgozást készít Victor Hugo nagy sikerű klasszikusából, méghozzá A kategóriás színészekkel.

Hirdetés

A nyomorultak aktuális poszterén a hihetetlenül kék és szép szemű, fiatalka Cosette kapott főszerepet, akinek fiatal énjét nem más alakítja, mint Isabelle Allen, az idősebbet pedig Amanda Seyfried. Tom Hooper olyan színészeket rendezhetett, mint Hugh Jackman (Jean Valjean), Russell Crowe (Javert), Helena Bonham Carter (Madame Thénardier), Anne Hathaway (Fantine), Sacha Baron Cohen (Thénardier) és Eddie Redmayne (Marius). A szerkesztőségen belül jelen pillanatban is viták tárgyát képezi, hogy A nyomorultak vagy A hobbit áll a várólista első helyén, vajon nálatok melyik várósabb? A nyomorultak 2012. december 27-én éri el hazánkat, két ünnep között ideális film lehet a család számára.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.