Hirdetés

A nyomorultak - nincs tátogás

|

December 27-én érkezik hazánkba A nyomorultak című dráma, mely Victor Hugo francia író tollából származik. A nyomorultak azonban most valami korszakalkotót kíván meglépni.

Hirdetés

A nyomorultak két és fél órás játékideje alatt "élő zenét" kapunk. Mit is jelent ez? Azt jelenti, hogy a musical - nem, nem musical. Cameron Mackintosh producer szerint a film nem musical, hanem ízig-vérig dráma, és minden szereplő élőben énekel. Tehát, a legtöbb zenés filmmel ellentétben, nem stúdióban születnek a dalok, és a tátogás nagyon messze áll a filmtől. Ugyanis, a producer szerint elveszett volna a film ereje, ha a színészek egy hónappal a feléneklés után kezdenek el teljes átéléssel tátogni. A filmben a főszereplők egy, a néző szemének láthatatlan fülhallgatót fognak fülükben hordani, amiben, hogy el ne veszítsék a ritmust egy hetvenfős zenekar adja majd az alapot. Összegezve: a film nagyon profinak ígérkezik, és lehet, hogy végre tágítani tudja majd a drámáért rajongók táborát. Kedvenceink (Hugh Jackman, Anne Hathaway, Russell Crowe és Helena Bonham Carter) pedig semmiképp sem fognak félreénekelni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.