Hirdetés

A Paramount berendelt egy Grease előzménysorozatot

|

A csajoké lesz a főszerep.

Hirdetés

Az 1978-as Grease a legismertebb és legkedveltebb musicalek közé tartozik - köszönhetően a fülbemászó daloknak, Travolta vicces rosszfiú-alakításának és az egész film arcátlan giccsének és az untig ismert "szende kislány beleszeret a helyi nagymenőbe"-toposzának. Ennek a filmnek készül most előzménysorozata, amely remélhetőleg még több menő és dalolható zenét ad majd nekünk. 

Hirdetés

A Variety megerősítette, hogy a Paramount Television Studios berendelt egy egész évadot a szériából, amely a Grease-ben történtek előtt négy évvel fog játszódni és egy lánycsapatra fog fókuszálni, akik a rebellisekként, a saját szabályaik szerint habzsolják az élvezeteket és az élet örömeit. A sorozat címe: Grease: Rise of the Pink Ladies lesz, tíz epizódból fog állni és az alkotók referenciaként a High School Musical-t jelölték meg. 

Eredetileg egyébként az HBO Max gyártotta volna a Rise of the Pink Ladies-t, a Paramount Television tőlük vette meg, miután a projekt jegeltetve lett náluk (a címe ekkor Rydell High volt). A sorozatot Annabelle Oakes írja (executive produceri feladatokat is ellát), aki a Netflixen látható Több, mint normális című szériának is az egyik alkotója. Marty Bowen és Erik Feig is beszállt a munkába a maguk produkciós cégével (Templehill, valamint a Picture Start).

Hogy mikor kerül majd műsorra a sorozat, egyelőre nem tudni, ahogyan színészekről sem esett még szó. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.