Hirdetés

A Paramount betáblázta a Jack Reacher 2 megjelenését

|

Hirdetés

A Paramount bejelentette, hogy a Tom Cruise főszereplésével készülő Jack Reacher 2 2016. október 21-én debütál majd és nagy eséllyel hazánkban is ekkor számíthatunk Cruise újabb kalandjára. A folytatásban Cruise újraegyesül Az utolsó szamuráj rendezőjével, Edward Zwickkel, aki Marshall Herskovitz íróval közösen körmölte újra Richard Wenk forgatókönyvét. A Jack Reacher 2 a Warner Bros. gondozásában készült Geostorm helyét veszi át az októberi megjelenésével, míg a Geostormra csak 2017-ben számíthatunk majd. A Lee Child bestsellerén alapuló Jack Reacher első része nagy siker volt a Paramount számára. A második rész felé is legalább ilyen elvárásokat állít a stúdió és a rajongók is. A történet ismételten Child egyik regényét veszi majd alapul. A Jack Reacher 2 mellett címet és megjelenést kapott Richard Linklater új filmje is, amely az Everybody Wants Some címen érkezik majd 2016. április 15-én.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.