Hirdetés

A Paramount+-on támad fel a Gyilkos elmék

|

A tizenöt évadon át vetített széria számos kedvence visszatér, de a lista korántsem teljes.

Hirdetés

A hazánkban is vetített Gyilkos elmék (Criminal Minds) sikerét a díjeső mellett az is ékesen illusztrálja, hogy tizenöt esztendőn át futott. Emellett ismétlései kirobbanthatatlanok a kábeltévék kínálatából, és az is jelzésértékű, hogy a bátor profilozók nyomozásai körül forgó műsor a Netflix harmadik legnépszerűbb sorozata. Csak az A hivatal és az A Grace klinika előzi meg.

Hirdetés

Ennek tükrében nem meglepő hát, hogy a Paramount illetékesei mindent megtettek annak érdekében, hogy tető alá hozzanak egy megállapodást a Paramount+-ra és fáradozásaikat végül siker koronázta.

Így már biztosan kijelenthetjük, hogy Joe Mantegna, Kirsten Vangsness, Adam Rodriguez, A.J. Cook, Aisha Tyler és Paget Brewster garantáltan vissza fognak térni, valamint a producer-showrunner, Erica Messer is csatlakozott a gárdához. Ugyanakkor Matthew Gray Gubler és Daniel Henney újbóli felbukkanása jelenleg nem tűnik túl valószínűnek. Az új évad tíz epizódból fog állni, és a tervek szerint nem egy egyszeri dologról van szó, hanem egy közelebbről meg nem határozott, több évre szóló szerződést kötöttek az érintett színészekkel. Azonban a megállapodás nem exkluzív, vagyis az érintettek más alkotásokban is feltűnhetnek.

Várjátok, hogy új részekkel bővüljön a Gyilkos elmék, vagy nem hoz lázba a hír?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.