Hirdetés

A Paramount+-ra költözik a Beavis és Butt-Head franchise

|

A már létező tartalmakon túl idén nyáron új filmmel és sorozatepizódokkal bővül a streamingplatform kínálata.

Hirdetés

Még 2020-ban jelentették be, hogy a Comedy Centralra fognak érkezni az új Beavis és Butt-Head sorozatepizódok, míg a Paramount+-on egy új egész estés filmben fognak baromkodni Beavisék. Azóta eltelt majdnem két év a COVID alatt, és a streamingháború élesebb, mint valaha. Ennek fényében már nem is meglepő, hogy végül a Beavis és Butt-Head franchise teljes egészében átköltözik a Paramount+-ra.

Hirdetés

Ez nemcsak a már belengetett új sorozatepizódokat jelenti, hanem a több mint 200 korábban megjelent "klasszikus" részt is, beleértve a Beavis és Butt-Head lenyomja Amerikát című filmet. Apropó, film: a másik 2020-ban beígért projekt a Beavis and Butt-Head Do The Universe címre fog hallgatni, mely idén nyáron debütál a platformon.

A film szinopszisa alapján az idióta párost 1998-ban elítéli egy "kreatív" bíró, melynek során egy Űrtáborban kellene raboskodniuk. Viszont a táborba menet Beavisék átesnek egy fekete lyukon keresztül, melynek köszönhetően 2022-ben találják magukat, ahol semmit és senkit sem ismernek. Korábban felmerült a koncepció, melynek révén Beavisék középkorú változataival ismerkedhettünk volna meg, ám a fenti leírás alapján a megszokott fiatalos külsővel vehetik be 2022 Amerikáját.

Ti szerettétek a Beavis és Butt-Headet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.