Hirdetés

A Paramount tárgyal a következő Terminátor film jogainak felosztásáról

|

Az első lépéseket már megtették a film elkészülése érdekében. 2011-ben elárverezték a jogokat, és a Megan Ellison által vezetett Annapurna Pictures kezébe kerültek.

Hirdetés

Azóta nem sok mindent kezdtek vele, ám Megan testvére David Ellison (A félszemű, Sötétségben - Star Trek) aláírt a film pénzügyi és kreatív partnereként, valamint az Ellison testvérek már felkérték Laeta Kalogridist (Viharsziget) és Patrick Lussiert (Féktelen harag), hogy kezdjenek el a Terminátor 5 szkriptjén dolgozni. Most arról kaptunk hírt, hogy a Paramount fel szeretné osztani a következő Terminátor jogait, ami teljesen ésszerű hiszen a Skydance (David Ellison cége) és a stúdió között erős szövetség van. A hírek szerint Arnold Schwarzenegger is visszatér (hát ő megmondta, hogy visszajön), és remélhetőleg hamarosan többet hallunk a film felől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.