Hirdetés

A Pesti balhé lesz az első magyar film az újranyíló hazai mozikban

|

Az egy évvel ezelőtti forgatás alatt biztosan nem gondoltak arra a készítők, mekkora felelősség is hárul majd rájuk filmjük, a Pesti balhé bemutatójával.

Hirdetés

A Pesti balhé lesz ugyanis a koronavírus-járvány okozta kijárási korlátozások feloldását követően az első magyar premierfilm a hazai mozikban. A Másnaposok szellemében tavaly nyáron forgatott új magyar játékfilm Lóth Balázs első nagyvászonra készült alkotása, mely az InterCom forgalmazásában július 30-án kerül a mozikba.

Hirdetés

A történet mindenre elszánt hősei arra vállalkoznak, hogy végrehajtsák az évszázad műkincs-átverését, méghozzá Budapesten. "A Petrik Andrea, Mészáros Béla, Elek Ferenc, Szabó Simon és Inotay Ákos főszereplésével, valamint Hegedűs D. Géza, Reviczky Gábor és Jászberényi Gábor közreműködésével forgatott vígjátékunk olyan, eszement figuráktól hemzsegő, egy őrült képrablás, egy még őrültebb barátság és egy nagy szerelem történetét elmesélő, humorban, helyszínekben, képi megoldásokban is meglepetéseket kínáló film lett, ami így együtt - reményeim szerint - igazán szórakoztató kikapcsolódást nyújt majd a mozikba visszatérő, nevetésre, izgalomra vágyó nézőknek" - mondta Lóth Balázs rendező.

Ha esetleg még nem láttátok a film előzetesét, akkor alább azt is bepótolhatjátok: 

Ti be fogtok ülni rá, ha újranyitnak a mozik?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.