Hirdetés

A Pi élete effekt-felelőse csatlakozott a World of Warcraft mozihoz

|

Emberi mértékkel mérve igen csak lassan haladnak a World of Warcraft filmváltozatának munkálatai, talán az új munkatárs csatlakozása felgyorsítja a dolgokat.

Hirdetés

A Blizzard köreibe tartozó Nick Carpenter Twitteren újságolta el, hogy megtalálták a World of Warcraft filmadaptációjának effekteiért felelős személyt, aki nem más, mint a nagysikerű Pi élete effekt-felelőse, Bill Westenhofer. A Pi életének trailerei (és természetesen maga a film) remekül bemutatják, hogy mire képes a szóban forgó úriember (plusz ott a Men in Black 2, Az arany iránytű, A szupercsapat és a Waterworld), a World of Warcraft mozi effektjei tehát a legjobb kezekbe kerültek, de mikor számíthatunk rá? Sam Raimi már jó ideje lelépdelt a fedélzetről, de Duncan Jones, a Hold és a Forráskód című sci-fik rendezője aláírt a projektre, aki saját maga is hatalams rajongója az MMO-nak. Vajon még ebben az évtizedben elénk tárja a Blizzard a koncepciót vagy szőrös fejjel már nem érjük meg?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.