Hirdetés

A Pi élete rendezője 3D-s bokszfilmet készít Muhammad Aliról

|

Miután Ang Lee elkészítette a megosztó, mégis egyértelműen lenyűgöző 3D-s alkotását, a Pi életét, megnyíltak előtte a lehetőségek Hollywoodban: most az egyikkel szeretne élni.

Hirdetés

A 3D-s bokszfilm a Deadline információi szerint a narratívával megtoldott sztori az 1960-as és 1970-es években játszódik majd és többek között bemutatja Muhammad Ali és Joe Frazier 1975-ös legendás összecsapását is. A forgatókönyvet Peter Morgan (Suszter, szabó, baka, kém) körmöli, a 3D-vel pedig elsősorban a harcokat szeretnék élethűbbé, látványosabbá tenni. Ang Lee egyébként producerként is jelen lesz a projekt élétében, a kiadó pedig a Universal stúdió lesz. Izgatottan várjuk a fejleményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.