Hirdetés

A legendás pillanat, amikor Stan Lee és Frank Miller együtt lógtak

|

Hirdetés

Nem mindennapi eseményre került sor szombat este, ugyanis a szuperhős-univerzum egyik atyja, Stan Lee és a legendás képregényművész/rendező, Frank Miller egymásra találtak Los Angelesben, méghozzá egy jeles alkalomból kifolyólag. Miller azért látogatott el a városba, hogy beszéljen a Batman: The Dark Knight Returns 30th Anniversary, azaz 30. évfordulós kiadásáról, amit természetesen dedikált is a jelenlévőknek. A teltházas rendezvényen az 59 éves Millert az első számú, legnagyobb rajongója, a 93 éves képregényguru Stan Lee köszöntötte, aki természetesen aláíratta saját példányát. Ím a legendák egymás között, szívmelengető látvány: [gallery size="large" columns="1" ids="80983,80985,80984"] A fotók forrása: DC Entertainment

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.