Hirdetés

A Piranha 3D írói kezében van a Fűrész 8

|

Hirdetés

Igen, még egy Fűrész film készülődik, szám szerint a nyolcadik. A Tracking Board szerint a Piranha 3D írói (Josh Stolberg és Pete Goldfinger) felelnek majd a forgatókönyvért, a címe pedig angolul Saw Legacy lesz. Ezen kívül sok információ még nem látott napvilágot, tehát még azt sem lehet tudni, hogy Tobin Bell visszatér-e. A franchise első részének alkotói, James Wan és Leigh Whannell ezúttal csak producerekként vesznek részt. A már kissé túlgyártott szériának sorsáról a Lionsgate is gondolkodott, és tervbe vett egy esetleges rebootolást is. Az azonban nem világos még, hogy ez Jigsawt követné-e nyomon, vagy sem. Ha minden terv szerint megy, 2017-ben már be is mutatnák a filmet. Mit gondoltok, kellenek nekünk még Fűrész filmek, vagy már kezdjük unni őket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.