Hirdetés

A Pixar az eddigi legmerészebb filmjét készíti?

|

A lámpás cég úgy néz ki, kezd visszatérni régi önmagához, már ha a 2015-re ígért Inside Out címre keresztelt projektjüket nézzük.

Hirdetés

Két történet fog párhuzamosan zajlani, és az egyikben egy 11 éves kislányt, míg a másikban a benne lezajló érzelmeket követhetjük nyomon, és ezek kölcsönösen hatással lesznek egymásra. Így egyelőre a történet egyfajta Ozmózis Jones utánzatnak tűnik, azonban a rendezője Pete Docter is ambíciózus vállalkozásnak nevezte a készülő filmet. Az a Docter, aki az ágyak alatt rejtőző szörnyek mítoszából egy szerethető mozit csinált (Szörny Rt.), valamint aki egy kalandos utazáson egymás mellé rakott egy öregembert, egy kiscserkészt, egy beszélő kutyát, valamint a múlt fájó emlékeit (Fel!). Ezek után  szerintetek hihetünk neki?

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.