Hirdetés

A Pixar merész vállalkozása: animációs film egy lány agyáról!

|

Olyan területre merészkedik az eddig nagy sikerekben utazó Pixar, amire ép elméjű ember nem merne: megpróbálják feltérképezni és animációs filmet készíteni a nő agyában lejátszódó folyamatokról.

Hirdetés

A Fel!, a Wall-E, a Toy Story 1-2 és a Szörny Rt. díjnyertes rendezője, Pete Docter következő produktuma szintén egy animációs mese lesz, ám annak tárgyába férfiak millióinak bicskája tört bele: Docter a lányok agyába kíván utazást tenni 3D-ben. Az egyelőre Untitled Pixar Project That Takes You Inside the Brain munkacímen futó projektben John Lasseter fejes szerint egy fiatal lányka elméjében járunk majd, ahol az érzelmek alkotják a főbb szereplőket. Az 3D-s animációs mozi 2014. május 30-án láthat napvilágot, amikor is nem ütközik különösebb ellenfélbe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.