Hirdetés

A Planet Hulk-film megcáfolva?

|

Biztos emlékeztek arra, hogy szóltak olyan pletykák, hogy a zöld góliát kap egy újabb szóló filmet...

Hirdetés

Egy olyat, amit a Bosszúállók 2 végén felvezethetnek. Ez lenne a Planet Hulk (A kontrollálatlan Hulkot kilövik az űrbe, mert veszélyt jelent a Földre. Az űrhajóban dühöng egy kicsit, így lezuhan egy bolygón, ahol gladiátor harcos lesz.A film végére összehaverkodik a többi gladiátor társával, csapatot alapítanak és visszatérnek a Földre, hogy bosszút álljanak és így fel is lenne vezetve a Bosszúállók 3-ban a World War Hulk története.) Nos, egyes információk szerint 1000%, hogy nem lesz ezekből semmi. Állítólag az első és legfontosabb probléma az lenne, hogy Hulkra hősként tekintettek a Bosszúállók végén (nem mellesleg a jó oldalon állt) és elég furán nézne ki, hogy ezért "cserébe" "kiköltöztetnék" az űrbe. Nem sok mindent tudunk a Bosszúállók 2-vel kapcsolatban, de állítólag Banner szerves részét fogja képezni. Ehhez hozzájárul a rengeteg pozitív kritika, amit Mark Ruffalo kapott az alakításért. De ha mégis megakarnák csinálni a 2 filmet, akkor teljesen át kellene dolgozniuk Hulk karakterét. Szerintetek maradjon a jó oldalon vagy esetleg álljon át a rosszra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.