Hirdetés

A pláza ásza Vegasban - Kevin James ismét akciózik

|

Hirdetés

Kevin James nem adja fel az álmait. 49 éves, hamarosan megszületik a negyedik gyereke, és saját bevallása szerint, volt már majdnem százötven kiló. De a viccmesterben mégis ott lapul egy akcióhős.

Stand up komikusként nyomtam le 11 évet, onnan meg vígjátékokba kerültem, és nagyon élvezem őket - nyilatkozta nemrég a színész. - De sárga vagyok az irigységtől, ha egy Pókember-filmet látok. Szerintem, a fiam is sokkal jobban tisztelne, ha egyszer szuperhőst játszhatnék. Így született meg A pláza ásza.
https://www.youtube.com/watch?v=b_ld3IJ0sUU James hat év kihagyás után Andy Fickman (A Boszorkány-hegy, Szülői felügyelet nélkül) rendezővel elkészítette a folytatást: A pláza ásza Vegasban hőse ismét a biztonsági őr, aki kemény fiúkkal találja szembe magát, és különösképpen le is győzi őket.
Arra kértem A pláza ásza Vegasban rendezőjét, hogy csinálhassak meg a filmben mindent, amit Pókember csinálna - mondta a színész, és nehéz eldönteni, komolyan gondolta-e. – Szóval, két felhőkarcoló között lendülök át a magasban, ablakon ugrom ki, lépcsőn repülök le… de oké, közben röhögni is lehet. Végül is, csak egy dagi, bajszos fickó vagyok…
A pláza ásza Vegasban április 16-án kerül a hazai mozikba Kevin James főszereplésével, de mellette ott lesz még a vásznon Neal McDonough, David Henrie és John Turturro testvére, Nicholas Turturro is. /közlemény/
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.