Hirdetés

A Pókember: Nincs hazaút színészei azt kérik, hogy ne spoilerezzetek!

|

Tartsuk magunkban, amit magunkban kell tartani.

Hirdetés

Napokon belül láthatjuk a legújabb Pókember filmet, ami azt jelenti, hogy képregényfilmek rajongóinak milliói égben lázban azt illetően, hogy vajon mit is fognak látni a nagyvásznon és hogy a teóriájuk vajon igazolásra talál-e. A Pókember: Nincs hazaút színészei tudják ezt nagyon jól és éppen ezért kérnek mindenkit, hogy ha már látták a filmet, ne spoilerezzék el másnak, ne rontsák el más moziélményét azzal, hogy elveszik a meglepetés erejét. 

Hirdetés

A Peter Parkert alakító Tom Holland, valamint Zendaya (MJ) és Jacob Batalon (Ned) kiegészülve egy Jamie Foxx-szal kérlelnek bennünket egy kis önmegtartóztatásra. Utóbbit persze a végén ők maguk is kiemelik, hogy igazából ő is spoilernek minősül (lévén, hogy ő egy másik Pók-univerzumból érkezett), de értelemszerűen sejthető, hogy itt lesznek még nagyobb meglepetések is. Szóval nézzétek meg a videót, majd pedig tegyetek eleget a kérésnek. 

A filmet december 16-tól láthatjuk a hazai mozikban.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.