Hirdetés

A Polgárháború rendezői is szeretnék a Fekete Özvegy filmet

|

Hirdetés

Újra és újra fellobban a rajongókban a láz, hogy szeretnének egy önálló Fekete Özvegy filmet látni, de a Marvel eleddig még nem állt kötélnek, Scarlett Johansson idom... akarom mondani Scarlett Johanssont egyelőre csak az Amerika Kapitány és a Bosszúállók részekben láthatjuk, viszont a spin-offot követelők nincsenek egyedül, a Polgárháború rendezői is hasonlóan éreznek! Joe és Anthony Russo egy kínai sajtóeseményen beszélt az Amerika Kapitány: Polgárháborúról és szóba került Fekete Özvegy is. A Russo-tesók teljesen megértik a rajongókat, amiért azok különfilmet szeretnének a karakternek, hiszen ők is így látják a dolgot, sőt akár ők maguk is szívesen elkészítenék a filmet:

Naná! Imádjuk a karaktert. Úgy gondoljuk, hogy az egyik, ha nem a leggazdagabb karakter a Marvel univerzumában. Egy nagyon komplex karakter, akit kísért a múlt, és a világról alkotott képe lenyűgöző. Sokat ki lehetne hozni belőle!
Ti szeretnétek egy önálló Fekete Özvegy filmet, esetleg a két Russo tolmácsolásában?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.