Hirdetés

A Poltergeist remake forgatása ősszel kezdődik

|

Az előkészületek már régóta zajlanak a Poltergeist - Kopogó szellem remakeje körül, most pedig a stúdiók végre hivatalosan is megerősítették a forgatást.

Hirdetés

Ma az MGM és a Fox 2000 bejelentették, hogy közösen támogatják a filmet, ami az 1982-es horroron, a Poltergeisten alapul, és idén ősszel Gil Kenan rendezésében meg is kezdik a forgatást. A szkriptet David Lindsey-Abaire (Óz, a hatalmas) írta. A megjelenés valamikor 2014-ben várható. Az eredeti film egy tipikus amerikai családról szólt akiknek felfordult az élete mikor legkisebb lányukat megszólítja egy hang a TV-ből. A házat ezután megszállják a szellemek akik eleinte játékosan viselkednek, ám hamarosan eldurvul a helyzet, a kislányt pedig elnyeli Poltergeist világa. Ezután a szülők kétségbeesve próbálják megmenteni gyermeküket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.