Hirdetés

A producerek Jon Hamm-et akarják az élőszereplős Archer film élére

|

Az FX animációs kémsorozatának, az Archernek a producerei azt mondták, ha valaha megvalósul az élőszereplős változat, akkor Jon Hamm-et akarják a főszerepben.

Hirdetés

Az Archer rajongók még valószínűleg a múlt heti évadzárót próbálják kiheverni, ami egy érdekes cliffhangerrel záródott, de azok, akiknek volt idejük felocsúdni a csodálkozásból, már a legfrissebb izgalmas szóbeszédekre figyelnek oda.

Hirdetés

Az utóbbi napokban felmerült egy élőszereplős Archer film esélye, és habár a dolog persze nem teljesen új keletű, azért ha a két vezető producer, Matt Thompson és Casey Willis beszélnek róla, akkor érdemes odafigyelni rá.

"Beszélgetünk róla, de még nem hoztunk végleges döntést," -mondta Thompson, hozzátéve, hogy erre leghamarabb a TV műsor befejezése után kerülhet sor.

Az a bizonyos utolsó szó a sorozat alkotójáé, Adam Reedé lesz, viszont akár lesz élőszereplős film, akár nem, azt már pontosan tudják, hogy kit szeretnének a főszerepre: "Jon Hammnek kell lennie," -nyilatkozta Thompson, "de talán Jon Benjamin hangjával?"

Jelenleg úgy tűnik, hogy a határozatlanság gátolja leginkább a projektet. Thompson szerint Reed azért nem tudja, hogy akar-e élőszereplős változatot készíteni, mert azt szeretné, hogy Benjamin maradjon a szerepben. Viszont, ha mégis összejön a film, és nem Jon Benjaminnal, akkor mindenképpen Jon Hamm-et szeretnék Sterling Archerként látni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.