Hirdetés

A Prometheus 2-ben fény derül az Alien-ek erdetére

|

Hirdetés

Ridley Scott és a Prometheus sztárjai már többször is szóba hozták a folytatást, ami minden egyes új infómorzsával egyre érdekesebbnek és érdekesebbnek tűnik. Most ismét a rendező ejtett el egy izgalmas részletet a történetből, miszerint a Prometheus 2-ben, vagy pontosabban az Alien: Paradise Lost-ban, megtudhatjuk majd, hogy ki hozta létre a veszedelmes földönkívüli ragadozókat.

A Prometheus 2 forgatása februárban kezdődik, viszont én már most belekezdtem a munkába és tudom, hogy miről szól a forgatókönyv. Aztán lesz még egy film, után pedig talán megérkezünk az Alien 1-hez és addigra kiderül, hogy ki és miért alkotna ilyen szörnyű teremtményeket.
Scott szavaiból visszhangzanak a korábbi nyilatkozatai, amelyekben elárulta, hogy lesz egy harmadik vagy akár egy negyedik előzmény film is mire eljutunk a kezdetekhez. Ezeket azért tartja fontosnak, hogy magyarázatot adjon az Alien univerzum felmerülő kérdéseire.
Mindig is úgy tekintettem az Alien-ekre, mint bakteriális hadviselési fegyverekre. Úgy gondoltam, hogy az eredeti hajó, amit én a Croissant-nak hívok, egy hadihajó volt, ami ezeket a pusztításra teremtett mesterséges lényeket tárolta.
John Logan (Skyfall, Spectre) is csatlakozott Scott-hoz, hogy besegítsen a forgatókönyv végső formájának megalkotásában, mielőtt az Alien: Paradise Lost kamerái elkezdenének forogni jövő februárban. A film, amit Ausztráliában fognak rögzíteni, egy egészen új csapatnyi utazót fog bemutatni. Szerintetek jó irányba halad a széria?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.