Hirdetés

A Prometheus 2 miatt fog késni az Alien 5?

|

Hirdetés

Pár héttel ezelőtt érkezett a hír, hogy Ridley Scott 2016 januárjában kezdené el forgatni a Prometheus 2-t. De arra senki sem gondolt, hogy ez mennyiben befolyásolhatja Neil Blomkamp készülő új Alien filmjét, ami eredetileg 2017-ben jelent volna meg. Úgy tűnik, hogy erre végre megvan a válasz a Bloody Disgusting jóvoltából. Eszerint Scott ragaszkodik ahhoz, hogy a 20th Century Fox addig tartsa vissza az Alien 5-öt, amíg a Prometheus munkálatai zajlanak. Itt a teljes idézet:

Az Alien 5-ön most nagyon dolgoznak, mivel a Foxnak ez egy nagy szenzáció. Blomkamp éppen írja a forgatókönyvet (amiről még csak nagyon kevés az információ), és próbál finomítani az ötletein. Ridley Scott is jelenleg az elő-munkálatokat végzi, de ragaszkodott ahhoz, hogy a Prometheus 2 legyen elkészítve előbb.
Ebből arra lehet következtetni, hogy 2018 előtt nem láthatjuk az Alien 5. felvonását, ugyanis a Prometheust 2017-re ígérték be. Az igaz, hogy így elég ideje lesz a rendező úrnak tökéletesítenie a forgatókönyvet, de az biztos, hogy az így is kissé kiöregedett főszereplők (Weaver és Biehn) további késleltetése még hátránnyá válhat. A forgatást mindenféleképpen elkezdik 2017-ben, és ekkor már láthatjuk moziban a Prometheus 2-t. Ti melyiket szeretnétek, hogy előbb kijöjjön?  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.