Hirdetés

A Prometheus és A dolog írói körmölik a Van Helsing rebootot

|

Hirdetés

Legutóbb akkor került szóba Van Helsing, mikor bejelentették, hogy a tévék képernyőjére költözik sorozat formájában, méghozzá női főszereplővel, most viszont a mozis változat esetében történtek fejlemények. A Variety szerint ugyanis a Universal Pictures két írót is felfogadott, hogy készítsék el a Van Helsing reboot forgatókönyvét.

Az új Van Helsing film szkriptjét Jon Spaihts (Prometheus, Doctor Strange - a fenti képen) készíti Eric Heisserer (A dolog, Végső állomás 5, Rémálom az Elm utcában) segédletével, a film pedig csatlakozni fog a kiadó szörnyes univerzumához (Universal Monsters Universe), amely az Alex Kurtzman (Alias, Mission: Impossible III, Transformers, Star Trek, A rejtély, Hawaii Five-0) által rendezett Múmia reboottal veszi majd kezdetét.
universal-monsters
A Universal univerzumépítgetését maga Kurtzman felügyeli Chris Morgan (Halálos iramban 3-4-5-6-7, 47 Ronin) bevonásával, akik létrehoztak egy írószobát tavaly Noah Hawley (Dr. Csont, Fargo), Aaron Guzikowski (Fogságban, Csempészek) és Ed Solomon (Men in Black, Charlie angyalai, Szemfényvesztők) írók bevonásával, hogy olyan szörnyfilmekkel bővíthessék a Universal kollektíváját, mint a Dracula, Frankenstein, a The Bride of Frankenstein és a The Invisible Man. Azt már tudjuk, hogy Kurtzman Múmiája a jelenben játszódik majd, de arról egyelőre fogalmunk sincs, hogy a univerzum idővonalába hol és hogy fog bekapcsolódni a Van Helsing reboot.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.