Hirdetés

A Prometheus folytatása előtt jöhet egy képregény

|

A 20th Century Fox és Ridley Scott már dolgoznak a folytatáson, de most arról érkezett hír, hogy a Dark Horse Entertainment talán egy képregényen dolgozik, ami többet mutat majd az "Alien" univerzumból.

Hirdetés

"Olyas valamin dolgozunk ami szerintem nagyon fog tetszeni Ridley Scott csodálatos filmjének rajongóinak." Ezt mondta Mike Richardson a Dark Horse alapítója, aki azt ígérte, hogy többet megtudunk majd a San Diegoi Comic-Conon alig két hét múlva. Még kérdéses, hogy hogyan fog ez kihatni a Prometheus 2-re, ha egyáltalán kihat majd rá. Minden esetre amint többet tudunk feltétlenül megosztjuk majd veletek. Addig is, ti szívesen olvasnátok egy ilyen képregényt, és mit szeretnétek benne látni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.