Hirdetés

A Ragadozó madarak új, magyar feliratos előzetesében a Fekete Maszk is felfedi magát

|

Gotham legrosszabbjai a legjobbat hozzák ki magukból.

Hirdetés

Csak néhány hete tudhattuk meg, hogy a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) a korhatáros képregényfilmek egyre szélesebb felhozatalát fogja erősíteni, és egy hónappal a bemutató előtt már annak is eljött az ideje, hogy egy új teljes előzetesen vehessük szemügyre, ahogy a Margot Robbie által megformált Quinn és a köré gyűlt díszes társaság alaposan felforgatja Gotham városát.

Hirdetés

Noha az eddigi marketinganyagok meglehetősen Harley Quinn-központúak voltak, amely érthető annak fényében, hogy jelenleg ő a DC Moziverzum egyik, ha nem a legnépszerűbb karaktere, a legújabb képsorokon mondhatni már a többi csapattag is megkapja a nekik járó reflektorfényt Vadásznő (Mary Elizabeth Winstead), Fekete Kanári (Jurnee Smollett-Bell), Renee Montoya (Rosie Perez) és Cassandra Cain (Ella Jay Basco) személyében, ráadásul az eredetileg Batman-gonosztevőként ismert Fekete Maszk is megvillantja végre azt a bizonyos fekete maszkot Ewan McGregor játékában. 

A Ragadozó madarakról nagyjából azt kell tudni, hogy a története a Batman által magára hagyott Gothamben fog játszódni, évekkel a Suicide Squad eseményeit követően. Mivel a Denevérember távollétében a városban eluralkodik a káosz, nem más, mint Harley Quinn verbuvál maga köré egy női tagokból álló társaságot, hogy megmentse a Fekete Maszk által üldözött Cassandra Caint. És hát valljuk be, az első teljes értékű kedvcsináló alapján tényleg nem egy hétköznapi szuperhősfilmmel lesz dolgunk hamarosan... 

A Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) magyarországi bemutatója 2020. február 6-án lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.