Hirdetés

A rajongókon múlik a Dredd 2 sorsa

|

Habár többször is szó esett arról, hogy a kasszáknál elvérzett Dredd remake nem kap folytatásokat gyenge teljesítménye miatt, a film főszereplője bizakodó a jövőt illetően.

Hirdetés

A 45 millióból készült és 36.5 milliót bezsebelt alkotás elméletileg trilógiaként indult, majd jött a feketeleves és nem hogy trilógia nem lesz belőle, de könnyen megeshet, hogy folytatás sem. Alex Garland, a Dredd remake rendezője korábban már elárulta, hogy a stúdió hallani sem akar a második részről és nagyon-nagyon nyomós indok kell nekik ahhoz, hogy rábólintsanak egy újabb Dredd epizódra. A film főszereplője, Karl Urban azonban továbbra sem zárja ki a folytatás lehetségét, szerinte minden csak a rajongókon múlik. A színész elárulta, hogy a direktorral reggelizett és beszélgetésük során kiderült, hogy még nem mondtak le a második felvonásról. Tisztában vannak vele, hogy a közönségnek tetszett a film, tehát ha a rajongók akarják a folytatást, akkor annyit kell tenniük, hogy felszólnalnak az ügy érdekében. Példának a Star Trek sorozatot hozták fel, amelynek esetében nem akarták megcsinálni a harmadik szezont, ám a franchise kedvelői nem nyugodtak bele a döntésbe és lelkes kampányuk egészen addig jutott, hogy meggyőzte a stúdiót egy újabb évad szükségességéről. Urban szerint tehát nincs más dolgunk, mint petíciót indítani, amit ha elegen írunk alá, akár meg is valósulhat a Dredd 2. Hajrá!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.