Hirdetés

A Reacher sztárja is csatlakozott a Halálos Iramban 10 gárdájához

|

Egyre több és több újoncról hull le a lepel.

Hirdetés

Az utóbbi bő két évtizedben divathullámok jöttek-mentek, ám a Halálos iramban a jelek szerint örök. A kilenc felvonásból, egy spin-offból, két rövidfilmből, egy animációs sorozatból és a legkülönfélébb  egyéb mellékágakból álló franchise-on egy komplett generáció nőtt fel. Nem csoda hát, hogy az elméletileg 2023. május 19-én érkező tizedik rész munkálatait komoly érdeklődés övezi. Éppen ezért sokan elkedvtelenedtek, mikor kiderült, hogy "kreatív nézetkülönbségek" miatt a veteránnak számító Justin Lin helyett Louis Leterrier (Agyas és agyatlan, A szállító 1-2, A titánok harca) ül a direktori székbe.

Hirdetés

Persze, ettől még kár lenne leírni az ígéretek szerint megannyi bombameglepetést tartogató, és a bevett alapvetéseket felülíró epizódot - pláne, mert az szokás szerint valóságos sztárparádét fog felvonultatni. Ugyan hivatalosan nincs megerősítve, de minimum gyanítható, hogy a régi kedvencek kivétel nélkül vissza fognak térni (élen Vin Diesellel), és újoncokból sem lesz hiány.

A gazfickót játszó Jason Momoa (Trónok harca) mellett Daniela Melchior (Az öngyilkos osztag), illetve Brie Larson (A szoba) is csatlakozott a stábhoz és immár Alan Ritchson részvételét is biztosra vehetjük. Őt a Smallville-ből és az Amazon Prime Reacheréből ismerheti a közönség. Az, hogy pontosan kit fog alakítani a Londontól kezdve Tokión át egészen Tbiliszig tartó, benzingőzös hajszában, még nem tudni.

Ti várjátok a Halálos iramban 10-et?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.