Hirdetés

A rendező szerint nagyon félelmetes lesz a Kaptár reboot

|

Igyekszik visszatérni a sorozat horrorelemekben gazdag gyökereihez.

Hirdetés

Alig fejeződött be 2017-ben a szebb napokat is megélt Kaptár-filmsorozat, a Constantin Film egy újdonsült reboot elkészítésébe vágta a fejszéjét, amihez producerként azt a James Want sikerült megnyerni, aki a Fűrésszel és a Démonok között filmekkel már kivívta magának a közönség bizalmát. Szintén biztató a rendezői széket elfoglaló Johannes Roberts (47 méter mélyen) neve is, aki a kritikailag és pénzügyileg egyaránt csalódást keltő Utolsó fejezet után készen áll visszatérni a széria gyökereihez. 

Hirdetés

Ezt saját maga fogalmazta meg egy interjúban:

"Jelenleg aktívan zajlik a projekt fejlesztése. Már előadtam nekik az ötleteimet, amiket felettébb jól fogadtak. Szóval ebben a pillanatban is igyekszünk formába önteni, egyfolytában ott ülök az irodában. Elképesztően félelmetes lesz. Nagyon, nagyon félelmetes. Egyelőre nem mondhatok többet annál, minthogy visszatérünk a játék gyökereihez, de higgyetek nekem, rettentő szórakoztató lesz."

Valamelyest jogos kritika volt a korábbi filmekre vonatkozóan a Kaptár-rajongóktól, hogy a zombikon kívül gyakorlatilag a videojátékok legjobb aspektusait nem sikerült átültetni a nagyvászonra, elég csak a kifejezetten horroros hangvételre gondolni. Ha hihetünk Roberts nyilatkozatának, az egyelőre hivatalos cím és bemutatódátum nélküli újragondolás bepótolja majd az érdemi ijesztgetést, aminek már csak az impozáns alkotógárda miatt érdemes lesz egy esélyt adni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.