Hirdetés

A Rosie projekt– Jennifer Lawrence a főszerepben

|

Hirdetés

Richard Linklater (Sráckor) rendezi A Rosie projekt filmváltozatát, és gyorsan le is foglalta magának Jennifer Lawrence-t Rosie szerepére. Graeme Simison azonos című regényét a Sony Pictures viszi vászonra, a forgatókönyvet pedig a Scott Neustadter - Michael Weber szerzőpáros (500 nap nyár, Csillagainkban a hiba) írja.

rosei

Graeme Simsion író 2013-ban publikálta A Rosie projekt című könyvét, amely még abban az évben megjelent magyar fordításban is. A történet főszereplője Don Tillman, az Asperger-szindrómás genetikusprofesszor, akinek szilárd meggyőződése, hogy belőle mindféle romantikus érzelem kiveszett. Egy napon azonban idős szomszédasszonya unszolására kidolgoz egy részletesen felépített tervet egy feleség megszerzésére - egy kérdőív segítségével próbálja megtalálni az igazit. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor találkozik Rosie-val, aki bár egyáltalán nem felel meg a kérdőívben megfogalmazott kívánalmaknak, mégis vonzódni kezd hozzá. Simsion azóta már megírta a könyv folytatását is: a The Rosie Effect tavaly jelent meg.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.