Hirdetés

A Saul fia továbbra is versenyben van az Oscarért

|

Hirdetés

A Saul fia sikerszériája tovább folytatódik, hiszen bekerült a 9 legfőbb esélyes közé Nemes Jeles László többszörösen díjnyertes alkotása. Közben Tom Hardy egy másik díj esetében, konkrétan a Legjobb smink kategóriájában egyelőre 3 frontról támad, de persze ez a szám még mindkét esetben redukálódni fog.   A 88. Oscar-díjátadó jelöltjeit január 14.-én fogják kihirdetni, maga a ceremónia pedig február 28.-án lesz esedékes, amit várhatóan a Duna TV fog nálunk közvetíteni. Legjobb idegennyelvű film

Legújabb testamentum A kígyó ölelése (Kolumbia) A War (Dánia) The Fencer (Finnország) Mustang (Franciaország) Labyrinth of Lies (Németország) Saul Fia (Magyarország) Viva (Írország) A sivatagon át (Jordánia)
Legjobb smink
Sérülés
Mr. Holmes
A 100 éves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt
A visszatérő
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.