Hirdetés

A Sebész 2. évad előzetes - Dr. Thackery újra rendel

|

Hirdetés

Rövidesen újra követhetjük Dr. Thackery, a különc zseni történetét pár hónap kihagyás után. Steven Soderbergh nagy sikerű, ám meglehetősen naturalista képvilággal bíró sorozata, A Sebész október 16-án visszatér a Cinemax és az HBO heti kínálatába. https://youtu.be/QXxDK0s8hL0 A látottak alapján felpörögnek az események, Thackery "elvonókúrája" sikerrel járt és újra munkába áll. Edwards doktorral egy újabb életmentő eljárás kidolgozásával próbálkoznak majd, ahogy az előzetesből látni lehetett, talán Thackery túl messzire is megy az új eljárás tesztelése közben. Az első évad legnagyobb erőssége a korrajz volt, óriási részletességgel mutatta be a 20. századi társadalmat és életkörülményeket, remélhetőleg ebből is többet láthatunk majd az új évad folyamán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.