Hirdetés

A Selma rendezője már alá is írt a Fekete Párducra?

|

Hirdetés

Múlt hónapban adtunk hírt arról, hogy a Disney megkörnyékezte Ava DuVernay-t azzal a szándékkal, hogy nem lenne-e kedve megrendezni a Marvel 3. fázisának egyik filmjét. A találgatásos szerint vagy a Fekete Párducról vagy pedig a Captain Marvel-ről lehetett szó, a legújabb hírek szerint pedig előbbire már alá is írt a direktor hölgy. A forrás sajnos nem hivatalos, így még várnunk kell a stúdió megerősítésére, ami akár napokon belül is érkezhet, ha igaznak bizonyul a pletyka. A híresztelés azonban nem áll meg ennyinél. Állítólag DuVernay már az Amerika Kapitány: Polgárháború forgatásán is jelen lesz, ahol Chadwick Boseman bemutatkozik Fekete Párducként, és szülőföldjét, Wakandát is első kézből csodálhatjuk meg a vásznon. Ez azt is megmagyarázza, hogy miért van szükség ilyenkor korán lefixálni a rendező személyét, hiszen a karakter önálló filmje csupán 2018 novemberében érkezik. A dokumentum filmes Mark Bailey már 2011-ben leszerződött megírni a film forgatókönyvét, de a legújabb pletykák szerint a Marvel ismét írók után kutat, hogy átdolgozzák a szkriptet. Ava DuVernay 2010-ben indult el a rendezői pályán az I Will Follow című drámával, amelyet 2012-ben a Kire várok?, majd tavaly az Oscar jelölt Selma követett. Mit gondoltok, DuVernay jó választás a Fekete Párduc mozi élére?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.