Hirdetés

A Setét Torony - Idris Elba lehet a főszereplő

|

Hirdetés

Az elmúlt években már jó pár pletyka szárnyra kelt arról, hogy ki alakíthatja majd A Setét Torony főszereplőjét, Roland Deschaint. Előbb Javier Bardem, aztán Russel Crowe neve is felmerült– ám egyik színész csatlakozását sem erősítették meg hivatalos forrásból. Úgy tűnik, most azonban végre megtalálták Rolandot, méghozzá a Golden Globe-díjas Idris Elba személyében. A Stephen King regényéből, Nikolaj Arcel által rendezett film már hosszú-hosszú évek óta készülőben van – a rajongók egy időben már le is mondtak róla, hogy elkészül a projekt. Idris Elba csatlakozása is csak pletyka egyelőre – csakúgy, mint az a hír, hogy Roland Deschain nemezisét, a feketébe öltözött embert Matthew McConaughey játszhatja majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.