Hirdetés

A Setét Torony - Matthew McConaughey lehet a főszereplő

|

Hirdetés

Matthew McConaughey lehet az egyik főszereplője a Stephen King-féle A Setét Torony filmváltozatának. Ha a színész megegyezik a stúdióval, akkor ő lehet Padick, a démoni varázsló, akit több néven is említenek a könyvsorozatban – például a „feketébe öltözött emberként”.  Roland Deschaint, a másik főszereplőt Russel Crowe alakíthatja majd, de hivatalos forrásból még az ő szereplését sem erősítették meg.

harcos

A film a könyvsorozat első részét, A harcost (The Gunslinger) dolgozza fel. A történet szerint Roland Deschain egy harcos – „gunslinger” – aki egy lovagi rend utolsó élő tagja egy olyan világban, amely bár sokban hasonlít a miénkre, legalább ugyanannyiban különbözik is tőle. Roland a titokzatos feketébe öltözött férfit követi, és küldetése, hogy eljusson az univerzumokat összekötő Setét Toronyba.  A Nicolaj Arcel által rendezett adaptáció a tervek szerint 2017. január 13-án kerül a mozikba.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.