Hirdetés

A setét torony - Megvan a rendező

|

Hirdetés

Megvan a rendezője A setét toronynak - írja a Deadline. A Sony Pictures és a Media Rights Capital befejezte a tárgyalásokat, így már tudjuk: Nikolaj Arcel fogja vászonra vinni Stephen King eme népszerű könyvsorozatát. Arcel rendezte 2012-ben az Egy veszedelmes viszonyt, amelyet jelöltek legjobb idegen nyelvű filmért járó Oscar-díjra, illetve A tetovált lány svéd változatának is ő írta a forgatókönyvét. Nikolaj Arcel újra szeretné dolgozni A setét torony forgatókönyvét, erre a közös munkára pedig Anders Thomas Jensen-t (Egy jobb világ, Második esély) invitálta. Az Arcel rendezte film King hét részes sorozatának első részét, A harcost (The Gunslinger) dolgozza majd fel - és még mindig úgy tűnik, hogy a készítők ragaszkodnak a  kiegészítő tévésorozat leforgatásához is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.