Hirdetés

A She-Hulk sorozatban nem csak úgy poénból fogják áttörni a negyedik falat

|

Mindennek megvan a maga oka.

Hirdetés

A Marvel csak úgy ontja magából a sorozatokat. Épphogy lement a Ms. Marvel, már várhatjuk is a következőt, a She-Hulkot (magyar keresztségben: Amazon: Ügyvéd), amely augusztus 17-én fog debütálni a Disney+ platformján. A legújabb előzetest meg is nézhettük a napokban a Comic-Con apropójából, az ebben látottak kapcsán pedig Tatiana Maslany színésznő nyilatkozott a külföldi IGN-nek. 

Hirdetés

Azt már ugye megszokhattuk, hogy a képregényfilmekben vannak egyes karakterek, akik előszeretettel áttörik a negyedik falat (oké, különösen egy: Deadpool), viszont az MCU-tól ez egyelőre meglehetősen szokatlannak hat. A She-Hulk előzetesében ugyanakkor ez megtörténik, viszont még mielőtt azt gondolnánk, hogy ez pusztán és kizárólag a nézői szórakozás kedvéért lépték meg, gondoljuk át újra. Tatiana Maslany egy vele készült interjúban reflektált erre a jelenségre: 

Tudatosnak kell lenned a rendszernek, amelyben vagy, folyamatosan jelen kell lenned, ahogy mész az utcán, hogy ki van ott, stb. Ez a fajta hiper-tudatosság egyfajta szuperereje lesz és úgy gondolom, ez rendkívül szórakoztató. [...]  Más részről pedig remek eszköz arra, hogy bevonjuk a nézőt. Persze, már rég részesei az MCU univerzumnak, de ez a "hé, látom, hogy ott vagy, tarts velem" nagyon mulattató dolog.

- mondta, de hozzátette azt is, hogy ez a része a sorozatnak rejt majd némi meglepetést és nem szeretné előre lelőni a poént. Mindemellett azt érzi, hogy a negyedik fal áttörése kicsit azt is jelképezi, amikor egy nő keresztülviszi magát a világon. 

A meglepően humorosnak ígérkező sorozatban a Maslany által játszott karakter mellett fontos szerephez jut majd a Mark Ruffallo által megformált Hulk, A hihetetlen Hulk-ból ismert Förtelem (Tim Roth alakításában), valamint felbukkan majd - nem tudni milyen nagyságrendű szerepben - Charlie Cox is Fenegyerekként. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.