Hirdetés

A Sherlock különkiadása tényleg a 19. századi Londonban játszódik

|

Hirdetés

Vége a találgatásnak: a Sherlock sorozat egyik atyja, Steven Moffat hivatalosan is elismerte, hogy Cumberbatchék karácsonyi különkiadása valóban a viktoriánus Londonban játszódik majd. Moffat előadást tartott az SXSW (South by Southwest) rendezvényen a Sherlock kapcsán, ahol beismerte, hogy Sherlock (Benedict Cumberbatch) és Watson (Martin Freeman) ezúttal az 1800-as évekbe látogatnak, hogy megoldjanak egy fontos és bonyolult bűnügyet. Megtudtuk továbbá, hogy a kilencven perces különkiadás a maga útját járja, tehát nem fog csatlakozni a szériához, mivel ezt a sztorit csak ebben a formában tudták elképzelni. Moffat ezenkívül megerősítette, hogy elkészültek a speciális Sherlock epizód forgatási munkálataival és nagyon elégedett az eredménnyel. Bár azt nem árulta el, hogy mikor számíthatunk a bemutatására, a BBC korábbi döntéseit figyelembe véve valószínűleg karácsony körül kapjuk meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.