Hirdetés

A Sherlockból erősít a Star Wars: Rogue One

|

Hirdetés

A BBC méltán népszerű Sherlock Holmes adaptációjából, a Sherlockból sikerült a Disneynek egy újabb sztárt elcsábítani az Erő oldalára. Jonathan Aris, aki Dr. Andersont játssza a BBC sorozatában, állítólag egy Jebel Szenátor nevű figurát fog alakítani a jövőre érkező Star Wars előzményfilmben, a Rogue One-ban, de hivatalosan még nem lett megerősítve a pontos karaktere.

Jonathan-Aris
Ködösítések ide vagy oda, kezd összeállni a Rogue One stáblistája, ami már így is olyan színészeket sorakoztat fel, mint Felicity Jones, Riz Ahmed, Sam Claflin, Diego Luna, Ben Mendelsohn vagy Forest Whitaker. A filmet ugyebár Gareth Edwards, az új Godzilla és a Szörnyek rendezője fogja vászonra vinni, míg Gary Whitta (Éli könyve), illetve Chris Weitz (Hamupipőke) felelősek a forgatókönyvért. A Rogue One azt fogja bemutatni, hogy hogyan jutott a Lázadók birtokába a Halálcsillag tervrajza, tehát a harmadik és a negyedik rész között fog játszódni, így van esély arra, hogy az eredeti trilógiából néhány ismerős karakter is visszaköszön a filmben. Jonathan Aris egyébként jelenleg az AMC-n futó Humansben látható, de sorozatok mellett olyan filmekben is feltűnt, mint a Világvége vagy a Vérturisták. Legközelebb a Matt Damonnel felvértezett A marsiban, illetve a Race-ben láthatjuk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.