Hirdetés

A S.H.I.E.L.D. sorozat kapott 2 új szereplőt(Update)

|

Két viszonylag ismeretlen színész, név szerint Elizabeth Henstridge és Iain De Caestecker csatlakozott a Joss Whedon-féle S.H.I.E.L.D. TV pilot-hoz.

Hirdetés

A színésznő Elizabeth Henstridge és a színész Iain De Caestecker csatlakozott a Joss Whedon által készítendő TV-sorozathoz, kitöltve Gemma Simmons és Leo Fitz ügynökök szerepét. Régebben volt casting felhívás két S.H.I.E.L.D. ügynök szerepére, akik olyanok mint a testvérek, akik mindig veszekednek és bántják ​​egymást. Szerepük szerint Fitz jól bánik a fegyverekkel és kütyükkel, míg Simmons a tudományhoz ért. Nem rég csatlakozott Ming-Na és Clark Gregg a pilot epizódhoz, amelynek a forgatása várhatóan leghamarabb januárban kezdődik. Joss Whedon szerint a sorozat "közel lesz" a Marvel Filmes Univerzumához, de úgy mutatják be az ügynökök életét, mint emberek egy szuperhős világban, amiben sebezhetőek. Whedon írja a pilot epizódot a bátyjával, Jed Whedonnal és annak feleségével, Maurissa Tancharoen-nal.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.