Hirdetés

Ismert képregényes gonosz elevenedik meg A S.H.I.E.L.D. ügynökei 4. évadában

|

Méghozzá a Hydra egyik feje.

Hirdetés

Egy igencsak kreatív és izgalmas csavarral zárult A S.H.I.E.L.D. ügynökei negyedik évadának második etapja, ám miután majd egy hónapon át húzták a nézők agyát, magyar idő szerint holnap hajnalban végre visszatér a nagy csapat egy egészen új köntösben. A folytatás jelentős SPOILEREKET tartalmaz az évad cselekményét illetően!

Hirdetés

A méltán népszerű negyedik szezon utolsó felvonása egy olyan alternatív valóságban foglal helyet, ahol vélhetően sosem álltak össze a Bosszúállók, a hacker Skye nem csatlakozott a szervezethez, az Amerika Kapitány: A tél katonája eseményei pedig egyértelműen a S.H.I.E.L.D. bukásával és a HYDRA hatalomátvételével alakultak. A történetszál ezáltal nem véletlenül "A HYDRA ügynökei" alcímet viseli, hisz most annak a szervnek a tagjaiként fogunk találkozni hőseinkkel, ami ellen mindvégig küzdöttek. Elég izgalmasan hangzik mindez, amelyet a napokban Madame Hydra (más néven Vipera) érkezésével sóztak meg - bizony ő volt az, akivel Logannek is meggyűlt a baja a 2013-as Farkasban (úgy néz ki, az ő jogain szintén együtt osztozik a FOX és a Marvel), most pedig Mallory Jansen alakításában láthatjuk majd, aki ezzel a harmadik figurát kelti életre az évad során.

"Mivel visszahozzuk a Hydrát a Vázban, úgy gondoltuk, ezt úgy tesszük meg, hogy annak súlya is legyen," árulták el Jed Whedon és Maurissa Tancharoen producerek. "Madame Hydra egy olyan gonosz, aki tökéletesen vegyítve egyszerre erőteljes, szexi és félelmetes. Már számos kihívást görgettünk Mallory útjába, ám ő mindig készen áll a feladatra. Izgatottan várjuk, hogy a rajongók is láthassák, miként kelti életre Madame Hydrát." 

Jansen-t negyedik szezon nyitányában AIDA-ként, a Dr. Radcliffe (John Hannah) által létrehozott LMD-ként mutatkozott be, ami egy valós személyen, Agnes Kitsworth-on alapul. Ő volt Radcliffe halálosan beteg szerelme, akinek szintén feltöltötték a tudatát a vázba, hogy ott örökké élhessen - látszólag nem is akármilyen sorsot szántak neki, elvégre Madame Hydrát úgy ismerhetjük, mint a szervezet egyik legmeghatározóbb feje.

Mint említettük, A S.H.I.E.L.D. ügynökei következő epizódja április 4-én kerül adásba az Egyesült Államokban, mi holnaptól nézhetjük meg.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.