Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön A S.H.I.E.L.D. ügynökei befejező évada

|

Coulson ügynök és csapata nemsokára végleg szögre akasztja a fekete öltönyt.

Hirdetés

Néhány hét múlva kezdetét veszi A S.H.I.E.L.D. ügynökei befejező évada, amely a maga hét évadával nemcsak mint Marvel Television produkció, hanem átlagos sorozatként nézve is egy igazán szép pályafutást tudhatott magáénak. Az évek során többször is kasza közeli helyzetbe került széria, a hatodik etaptól kezdve már csak 13 epizóddal került adásba, ami amellett, hogy kigyomlálta a felesleges töltelékrészeket, a látványvilág, valamint a történetvezetés feszességét illetően is kifejezetten jó döntésnek bizonyult. 

Hirdetés
 

A sorozat rajongóinak azonban már nem kell sokat várniuk a folytatásra, hiszen a szériát gyártó ABC nemrégiben hivatalosan is bejelentette, hogy Coulsonék az eredetileg nyárra tervezett premierhez képest egy kissé hamarabb, már május 27-én visszatérnek a tévéképernyőkre. Mindenesetre A S.H.I.E.L.D. ügynökei fináléja több szempontból is egy korszak végét fogja jelenteni az eredetileg Joss Whedon által megálmodott széria számára.

Tudniillik, még a Disney+-os sorozatok képbe kerülése előtt ez volt Marvel Studios legelső próbálkozása arra vonatkozólag, hogy valamilyen módon összefésülje a tévében és a filmszínházakban látható portékáinak történetét. Idővel, különböző háttérbeli okokból kifolyólag a fejesek végül letettek ezen tervükről, Coulsonék pedig a filmek hézagainak betöltése helyett inkább a saját útjukat kezdték el járni, melynek hála egy szűkebb, de mindenképp elkötelezett rajongótábor alakult ki a sorozat körül, ami minden bizonnyal elmorzsol majd néhány könnycseppet kedvenc  S.H.I.E.L.D. ügynökeinek emlékére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.