Hirdetés

2019-ig biztosan képernyőn lesz A Simpson család

|

A FOX nem vacakolt és pár héttel a legutóbbi évad premierje után már be is jelentették, hogy még két évfolyamot kérnek a legendás animációs sorozatból.

Hirdetés

A Simpson család 1989 telén indult, az alkotók között pedig megtaláljuk a több más mellett a Fecsegő tipegőket is megálmodó Csupó Gábort is. A sorozat nem csak Amerikában, hanem a világ többi részén, köztük Magyarországon is hatalmas sikert futott be, és nagyon nem utolsó sorban a fantasztikus magyar szinkronjának is köszönhetően van még mai napig is képernyőn idehaza.

Hirdetés

A sárga család rajongói pedig most fellélegezhetnek, ugyanis a FOX nem csak egy évadnyi folytatást, hanem rögtön kettőt rendelt be, azaz a most futó 28. mellé érkezik a 29. és 30. etap is, és ha tartják az eddig megszokott húsz rész fölötti epizódszámot, akkor az idén a 600. epizódját ünneplő sorozat 2019 nyaráig képernyőn lehet. Nem bánjuk, ugye? A Simpson család legfrissebb, 28. évada november 18-tól magyar szinkronnal, a FOX műsorán lesz majd látható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.