Hirdetés

A Skorpió Vágta – Megvan a rendező

|

Hirdetés

A Focus Features megfilmesíti Maggie Stiefvater A Skorpió Vágta című könyvét. A rendező Matt Sobel lesz, akit főleg a 2015-ös Sundance Filmfesztiválon bemutatott Take Me to the River című filmjéről ismerhet a közönség. Jack Thorne (Majd újra lesz nyár) írja a forgatókönyvet, a produceri feladatokat pedig David Katzenberg és Seth Grahame-Smith (a Büszkeség és a balítélet meg a zombik értelmi szerzője) látja majd el.

Skorpio_Vagta_env.indd

Maggie Stiefvater a Shiver-trilógiával futott be - A Skorpió Vágta című regénye középpontjában pedig a címet adó verseny áll, melyet a történet szerint minden novemberben rendeznek meg. A verseny célja, hogy a résztvevők megzabolázzák a tengeri lovakat, és mindenáron célba érjenek. A tizenkilenc éves címvédőnek, Sean Kendrick-nek új kihívója akad, amikor Puck Connolly egyedüli lányként kénytelen benevezni a vágtára.  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.