Hirdetés

A Smallville Kent papája jobb, mint Az acélemberé?

|

Hirdetés

John Schneider fellélegezhet tudván, hogy Jonathan Kent valószínűleg nem fog visszatérni a jövőre érkező Batman v Superman-ben. A színész éveken át alakította Clark földi apját a Smallville című sorozatban, és mivel joggal érzi már-már sajátjának a karaktert, nincs abban semmi rossz, ha nem feltétlenül jött be neki az újragondolt verzió. Schneider természetesen nem Kevin Costner alakítását támadja, a problémája a karakter megírásában gyökeredzik. Habár az évek során rengetegszer elevenedett már meg Kent papa, a színész mégis úgy véli, a Smallville írói találták meg a helyes tónust:

Imádom Kevint és mindazt amit csinál, de volt egy jelenet, amiben Jonathan azt tanácsolja Clark-nak, hogy valami öncélút tegyen. Arra kéri, hogy hazudjon, arra már pontosan nem emlékszem, hogy miről. És ez azért zavart engem, mert szerintem Jonathan Kent az egyik, ha nem a legjobb apa, akit valaha is televízión ábrázoltak. Most nem a saját munkámról beszélek, hanem arról az emberről, akit volt szerencsém eljátszani. Nagyszerű apa volt, viszont ez nem egészen igaz arra a férfire, akit Az acélemberben láthattunk. Szerintem voltak olyan hibái, amik nem valók egy képregénybe. Azt kívántam, hogy bárcsak én lehetnék ott. Úgy értem, az én ruháimban volt, az én silóm előtt, szóval miért is ne? *kuncog*
Órákat lehetne vitázni Zack Snyder Acélembere miatt, de annyi biztos, hogy John Schneider 5 évados remek munkájával kiérdemelte azt, hogy kinyilváníthassa saját véleményét. Ti mit gondoltok erről? A Smallville vagy az Acélember Jonathan Kent-je jött be jobban?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.