Hirdetés

A Snowden-fájlok – Íme az első előzetes

|

Hirdetés

Megérkezett az első előzetes Oliver Stone legújabb, A Snowden-fájlok című filmjéhez. Stone - Kieran Fitzgerald-dal karöltve maga írta a forgatókönyvet Luke Harding: The Snowden Files és Anatoly Kucherena: Time of the Octopus című könyveiből. A főszerepekben Joseph Gordon-Levitt és Shailene Woodley látható majd, míg a mellékszerepekben Zachary Quinto, Melissa Leo, Tom Wilkinson, Rhys Ifans és Nicolas Cage látható. A Snowden-fájlok című film a most 32 éves Edward Snowden életének bizonyos eseményeit dolgozza fel. Snowden a CIA műveleti tisztviselője volt, és azzal vált híresség, hogy szigorúan titkos dokumentumokat hozott nyilvánosságra. Ezekből derült ki, hogy az amerikai hírszerzés figyeli az emberek mobiltelefon-hívásait és internetes tevékenységét. https://www.youtube.com/watch?v=uMCgjrq1Ohk

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.